Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi Színházterem  2023. december 28.  Csütörtök  19:00 óra

GYÖNGYHAJÚ LÁNY BALLADÁJA

KŐBÁNYA BEMUTATJA

SZÍNPADON AZ EXPERIDANCE

Omega musical

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! Musicalünk Kriszta, a fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit „Trombitás Frédi” éjszakai „túravezetésével”. Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes! Alkotó team: író-rendező: Pozsgai Zsolt, zenei rendező: Gömöry Zsolt, jelmeztervező: Debreczeni Ildikó, Set design: Mira János, LED videó animációk: Mira Zénó. Előadásunk 2016-ban elnyerte „AZ ÉV LEGJOBB ZENÉS TÁNCELŐADÁSA” szakmai nagydíjat!

Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Magyar Viki

További szereplők:

Szabó Máté

Füredi Nikolett

Lux Ádám

Maday Gábor

 

www.jegyx1.hu

www.jegy.hu

A szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!

A műben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány..., mely művet 2023-tól az Omega hagyatékot kezelő grémium, a szakrális Omega örökség részének nyilvánította!

A produkció indokolt esetben fenntartja  a szereplőváltoztatás jogát.

Az előadást a Kőbányai Önkormányzat támogatja.Jegyár:
8.800 Ft, az előadásra a kőbányai lakcím kártyával rendelkező vendégeink 50% kedvezménnyel vehetnek jegyet személyesen a jegypénztárban.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom