Munkatársak

KŐRÖSI CSOMA SÁNDOR KŐBÁNYAI KULTURÁLIS NONPROFIT KFT.

VEZETŐSÉG:

Győrffy László - ügyvezető,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Morassi László - szakmai vezető,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Papp Lászlóné Sándor Valéria - gazdasági vezető,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Csüllög Károly - üzemeltetési vezető, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

TITKÁRSÁG:

Várkonyi Annamária - PR-, kommunikációs munkatárs, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kormány Krisztina - titkársági asszisztens, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

SZAKMAI MUNKATÁRSAK:

Girst Eszter - rendezvényszervező - Újhegyi Közösségi Ház, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kires Györgyné - dekoratőr - játszóházak, kézműves foglalkozások,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kovács Edit - rendezvényszervező, színház, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rásó Anett - rendezvényszervező - Újhegyi Közösségi Ház, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Róna Hedvig - rendezvényszervező - tanfolyamok, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szigeti Mónika - rendezvényszervező - egészségnevelés, klubok, egyesületek, szakkörök,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Takács István - grafika, kiállítások

Thurzó Katalin - információs szolgálat koordinálása, gyermekszínházi programok, pódiumestek,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Keller Diána - rendezvényszervező, terembérletek, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

GAZDASÁGI CSOPORT:

Budavári Margit - főpénztáros,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Beri Éva - jegypénztáros,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fürész Katalin - gazdasági ügyintéző, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

MŰSZAKI CSOPORT:

Eke Gábor - technikus

Gazsó Péter - techinkus

Szabó Miklós Viktor - technikus

Flesch Gábor - karbantartó

Juhász Kálmán - karbantartó

Szeniczey László - karbantartó

Kovács István - kisegítő alkalmazott

Mészáros Istvánné - takarító

 

INFORMÁCIÓS CSOPORT:

Donyec Margaréta - információs

Papp Lászlóné - információs

Kiss Ildikó - információs

Sárikné Németh Judit - információs

 

TANUSZODA:

Pilny Gábor - úszómester,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bodó Zsuzsanna - takarító

 

HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNY:

Verbai Lajos - gyűjteményvezető,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

ÜDÜLŐK - BALATONLELLE:

Nagy Márta - gondnok,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Somogyi Lászlóné - kisegítő alkalmazott

Veiszmandl István - kisegítő alkalmazott

 

ÜDÜLŐK - BALATONALMÁDI:

Sárközy Csilla - gondnok,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org