Egy nap az egészségért

Március 11-én, vasárnap 11-19 óráig

Egy nap az egészségért - Egészség- és Diabétesz nap

Belépődíj: 500 Ft (véradóknak ingyenes)

Információ és asztalfoglalás kiállítóknak: Szigeti Móni, 260-9959,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A részletes programról a címre kattintva olvashat!

Színházterem

11 óra Tavaszi egészség megőrzés és betegség megelőzés

Dr. Zhang Qingbinorvos és természetgyógyász

A hagyományos kínai orvoslás szerint a tavasz a legfontosabb időszak, ilyenkor tudunk a legtöbbet tenni azért, hogy fittek lehessünk.

Dacheng Magyar-Kínai Orvos Központ

 

12 óra Helyes ételtársítás

Lénárt Gittaéletmód tanácsadó

www.lenartgitta.hu

 

13 óra Diétás tészták és pékáruk. Új hazai élelmiszer-fejlesztések a cukorbetegek és fogyni vágyók szolgálatában.

Pauk Jánosné Ács Katalin élelmiszer-biovegyészmérnök, kutató (Diabet Trade Kft)

 

14 óra „Az ember monogám, vagy poligám?”

Párkapcsolati drámák, féltékenység, fojtogató szeretet.

Kiresné Vincze Ilonaparapszichológus, személyiségelemző

 

15 óra Szuper élelmiszerek és szuper molekulák a reformtáplálkozásban. "Csodák" a tányéron.Tóth Gábor élelmiszer-ipari fejlesztőmérnök, szakíró

Blnce Kft. www.blnce.hu

 

16 óra Jó hír a magas vérnyomásról! Gyógyítható!

Mit egyen és mit tegyen, akinek magas a vérnyomása? Egyszerű, otthon megvalósítható terápiák, recept-ötletek, értékes tanácsok mindenkinek.

Bánfi Ibolyaéletmód és táplálkozási tanácsadó

Megújulás életmódtábor www.erdliget.hu

 

17 óra

A kapcsolataink hatása az életünkre

Miért vannak problémák a kapcsolatainkban? A párkapcsolatunkban, a szüleinkkel való kapcsolatunkban, vagy a gyermekeinkkel, más emberekkel való kapcsolatainkban? Miért köszönnek vissza ugyanazok a problémák a kapcsolatainkban? Sokszor kívülről várjuk a megoldást a problémáinkra, mert nem tudjuk, hogy mit tudunk tenni belsőleg azért, hogy meggyógyítsuk a kapcsolatainkban lévő fájdalmakat. Lesz előadás, elmélkedés, meditáció, hogy megismerd azt a hatékony megoldást, amivel meg tudod gyógyítani a legfőbb kapcsolataidat és végre boldog tudsz lenni az életedben, sikeres életed minden területén (karrier, egészség, szerelem, stb.). Kapsz egy gyakorlatot, melyet otthon gyakorolva tudsz használni, hogy könnyebben nézz szembe a mindennapi nehézségekkel és valóra váltsd, amit szeretnél. Gálik Klára A Kapcsolatok Programsorozat® megalkotója, az O&O Academy (India) haladó egység trénere https://galikklara.com/

Konferanszié: Házi Anita színésznő

 

1-es terem

Diabétesz szekció

A cukorbetegséggel foglalkozó programsorozaton belül a témával kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokra is sor kerül, illetve ingyenes tanácsadások, szűrések, kóstolók lesznek, valamint bemutatkoznak a legújabb termékfejlesztések is.

Érdliget Életmódközpontszolgáltatása testzsír, magasság, vérnyomás és tüdőkapacitás mérés, egészség életkor számítás.

www.erdliget.hu

 

33-as terem

11 - 14 óra: BEMER 3000 Fizikai Érterápia gyógyító hatása, egyéni kezelések - bejelentkezéssel!

 

14 óra : Hogyan szabadulj meg a fájdalmaidtól - függőségek, kényszerbetegségek kineziológiai oldása - (előadás és bemutató)

Egyéni "oldásokra" bejelentkezés 19 óráig: www.tukromtukrom.huhonlapon.

Székely Szilvia kineziológia oktató

 

7-es terem

Dacheng Magyar-Kínai Orvos Központ

Ingyenes állapotfelmérés, bejelentkezés Zhang Tina Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen és a helyszínen.

 

8-as terem

Tanácsadó szoba

Kiresné Vincze Ilona parapszichológus, személyiségelemző tanácsadást és személyiségelemzést tart: 10-14,

 valamint 15-18 óráig, díja: 1300 Ft.

Bejelentkezés a 0630/570-3449-estelefonszámon és a helyszínen.

 

40-es terem

VÉRADÁS 10-15 óráig

 

41-es terem

11 óra Gyógyító fűszerek, különleges gyógynövények

Nyugati gyógynövény-terápia keleti szemlélettel.

Ismerd meg a közismert, nyugati gyógynövények használatának holisztikus megközelítését!

Tanuljuk meg együtt a gyógy- és fűszernövények hatásain kívül a gyógynövény energetikát és beszélgessünk, különleges keleti gyógynövényekről.Minden ember más és más. Ami az egyik embernek pozitívan hat a szervezetére, az a másik embernél kerülendő. A gyógynövények és az általuk alkalmazható gyógyítás több ezer éve nyitott könyv az emberiség számára, melyet napjainkra sokan elfelejtettek használni. Elevenítsük fel együtt!

Gyógynövény Jóga Dr. Ferenczi Adrienn gyógyszerész

http://gyogynovenyjoga.blog.hu/

 

44-es terem

A Bambusz Lélek Jóga Helgával egy testi-lelki-önismereti utazást kínál Neked: az óráim célja a test és lélek harmonikus egységének megteremtése, hiszen ép testben ép lélek!

Az Egészségnapon két különböző jóga típust próbálhatsz ki velem a Balett teremben: 14:30-tól a Breath Flow jógát, amely egy lassú, de dinamikusan áramlós óra, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ezáltal belülről kifelé gyógyítsuk a testünket és lelkünket.

16 órátólPreventív Gerincjógával várlak, mely enyhíti a mozgásszervi panaszokat és erősíti az immunrendszert, így segít megőrizni a teljes test egészségét.

Bővebb információért látogass el ide: https://www.facebook.com/bamboosoulyoga/

 

12-es terem

LÁBDOKTORnyirokmasszázs kezelések,

melyek segítenek az eredményes fogyás elérésében, érszűkület, visszér, ödémás betegségeknél, valamint a méregtelenítésben is. A kezeléseket kedvezményesen térítés ellenében vehetik igénybe vendégeink. Bejelentkezés: Békésiné Éva: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 20/943-6882 és a helyszínen.

 

További programok:

Egészséges táplálkozással kapcsolatos készítmények, gyógytermékek, könyvek vására.

 

Belépődíj:

 500 Ft (véradóknak ingyenes)

 

Információ és asztalfoglalás kiállítóknak: Szigeti Móni, 260-9959, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

 
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org