Őszi nótaműsor

 
Nyáresti koncertek a Tutta Forza zenekarral

Nagyításhoz kattintson a képre!

 
Juhász-Rózsa-Szöllösi Gitártrió koncert

Október 14-én, szombaton 20 órakor a KÖSZI Kő-Caféban

Az instrumentális koncerten javarészt a trió saját szerzeményei hangzanak el. Az est címe: 4. DIMENZIÓ, sokat elárul arról, hogy a három kivételes tehetségű gitáros milyen mélységekbe merészkedik. Juhász Gábor és Rózsa György vibrálóan izgalmas játéka Szöllösi Tamás egyedi mantra-gitározására épül. Sok szeretettel várnak minden zeneszerető embert erre a nem hétköznapi eseményre.

A koncert támogatója a Lefi Cukrászda

Belépődíj: 1200 Ft (csak a helyszínen kapható)

 
Vujicsics koncert

Nagyításhoz kattintson a képre!

 

 
Ötórai tea Vörös Istvánnal - 2017. szeptember

Szeptember 24-én, vasárnap 17 órakor

Vörös István (ex-Prognózis) énekes, gitáros, dalszerző. Zenekarával folyamatosan játszik fesztiválokon, önálló koncerteken, klubokban és különféle kulturális rendezvényeken. Szóló akusztikus estjein régi dalai mellett felcsendülnek újabb slágerei is akusztikus gitárra, szájharmonikára, mandolinra áthangszerelt változatban. Közreműködő vendégei billentyűn, hegedűn és más hangszereken kísérik. Olyan dalok hangzanak el e rendhagyó formában, mint a Nyári éjszakák, a Tele van a város szerelemmel, a Hajsza közben, a Neked valaki kell.

Jegyek elővételben a www.vorosistvanwebshop.com oldalon vásárolhatóak.

 
Kőbánya Blues Klub - 2017. október

Október 19-én, csütörtökön 19 órától

A Kőbányai Zenei Stúdió növendékeinek önálló estje. A közönség hallgat, a hallgató játszik, így mutatva be a leckét, legyen az lassú blues, dögös rock, vagy épp rég nem hallott jazz standard új köntösbe bújtatva.

Az immáron hosszú ideje hagyományosnak mondható koncerteken Póka Egon, Maróthy Zoltán, Tóth János Rudolf, Babos Gyula, Fekete-Kovács Kornél, Gyémánt Bálint, Solti János, Szakadáti Mátyás, ifj. Tornóczky Ferenc és mások tanítványai mutatják be a Zenei Stúdióban tanultakat hónapról hónapra.

A belépés díjtalan!

 

 


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org