Okos lány

Április 8-án, vasárnap 10.30 órakor a Kösziben

Okos lány – zenés népmese a Pódium Színház előadásában

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, volt egyszer egy okos leány. De ez olyan okos volt, hogy az okosságának a híre még a királyhoz is eljutott. A királynak annyit beszéltek a fülébe a leányról, hogy befogatott a hintóba, a leányért küldött, elhozatta az udvarába és a mesének itt még nincs vége...

Jegyár elővételben: 1.100 Ft, a program napján: 2.000 Ft

Jegyvásárlás hamarosan!

 
Vili, a vega vámpír

Február 25-én, vasárnap 10.30 órakor

Vili, a vega vámpír - szörnyen jó zenés mese egy részben a Pódium Színház előadásában

iskolás csoportok részére (8 éves kortól ajánljuk!)

Belépő február 23-ig: 1.100 Ft, február 24-től 2.000 Ft

Az előadásról részletesen a címre kattintva olvashat!

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

 
PIROSKA ÉS A FARKAS

Március 4-én, vasárnap 10.30 órakor a Kösziben

Piroska és a farkas – mesejáték a Pódium Színház előadásában

Ki ne ismerné ezt a történetet?! Piroska elindul az erdőbe anyukája kérésére, hogy a beteg Nagyikájának elvigye a kosarában lévő finomságokat, Piroska azonban letér az ösvényről és találkozik a farkassal... A rengeteg humorral, szép zenékkel tarkított előadás biztos kikapcsolódást és remek szórakozást ígér! Gyertek, és sétáljatok végig Piroskával az erdőn keresztül a Nagyika házáig, szem nem marad szárazon a sok nevetéstől!

Jegyárelővételben: 1.100 Ft, a program napján: 2.000 Ft

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!


 
 
Lúdas Matyi

Március 18-án, vasárnap 10.30 órakor a Kösziben

Lúdas Matyi – zenés mesejáték egy részben a Pódium Színház előadásában

Fazekas Mihály meséje mit sem változott, csak a megközelítés módja új. Schwajda György a libák szemszögéből írta át a cselekményt. Itt mindenkit és mindent a libák alakítanak. Így vállnak a libák emberré, díszletté. Galiba a cselekmény mozgatója csupa humorral, fordulattal tűzdeli meg a zenés színdarabot. A vidám színjáték a kicsiknek és a szülőknek is nagy mulatságára szolgál.

Írta: Fazekas Mihály

Átdolgozta: Schwajda György

Rendező: Bednai Natália

Jegyár elővételben 1.100 Ft, a program napján 2.000 Ft

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

 
 
 
 
 
Nyúlanyó ajándéka

Március 25-én, vasárnap 10.30 órakor az Újhegyi Közösségi Házban

Nyúlanyó ajándéka - zenés húsvéti mesejáték a Pódium Színház előadásában

A rosszaság Tapsi ahelyett, hogy segítene a húsvéti készülődésben, kitalálja, hogy az elrejtett ajándékokat eltünteti és összekavarja az ünnepi varázsóra mutatóját. Az évszakok így megzavarodnak... Nyúlanyó hiába festi a tojásokat, nem jönnek a locsolók... A gyermekek segítségével azonban a helyére kerülhet minden és egy hatalmas húsvéti forgatagba kerülünk... Tapsi belátja, nem jó dolog felborítani a megszokott ünneplést, és megígéri, nem tesz többet ilyet.

Jegyár:elővételben 1.000 Ft, a program napján 1.500 Ft (2 éves kortól)

Részletek:Rásó Anett +36-70-511-5741 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

 

 
Újhegyi mesebérlet óvodásoknak

 

2018. február 20-án, kedden 10 órakor az Újhegyi Közösségi Házban

Az állatok nyelvén tudó juhász - mesejáték a Mesekocsi Színház előadásában

Tibi, a juhász csuda dolgokon gondolkodik, miközben az állatok nyávogását, nyerítését, cserregését, vonítását hallgatja: "ezek egymással beszélnek tán, vagy mi van?!" Jó is volna megtudni! Egy napon érdekes eset történik vele, egy kis kígyóval és annak az anyjával! Lesz is belőle nagy gondja, galibája a juhásznak! Még az élete is veszélybe kerül! Asszon'káját úgy szereti, az életét is oda adná neki! De az is szereti ám az Urát, így juhászunk tán megmenekülhet... persze, csak ha segítenek a gyerekek is!

Részletek:Rásó Anett +36-70-511-5741 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bérlet ára: 1.200 Ft, jegyár előadásonként 700 Ft

 

 

 

 
Békaherceg
Március 11-én, vasárnap 10.30 órakor
Békaherceg – zenés mesejáték egy részben, a Pódium Színház előadásában

Tartonia királyságban, William király udvarában két hercegnő nevelkedik: Henrietta és Zora. Henrietta gyönyörű, de nagyon gonosz, Zora viszont csupa szív, bár nagyon szomorú és magányos. Ám egy nap egész élete megváltozik, mert igaz barátra talál. Brekek a vízben él, de mégis nagyon különleges béka. Örök hűséget fogadnak egymásnak jóban, rosszban. Zora nagy próbatétel előtt áll: be kell bizonyítania, hogy igazi hercegnő. Brekek segítségével ez sikerülhet is...

Belépő elővételben 1.100 Ft, 2.000 Ft
Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

 


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org