Nosztalgia színházbérlet - 2018 tavasz

Kedves Érdeklődők!

A 2018. évi Nosztalgia színházbérlet tavaszi évadára a jegyek és bérletek az alábbiak szerint vásárolhatóak meg:

2017. december 10 – 2017. december 20.

A meglévő bérletesek számára 6600 forintért.

2018. január 8 – január 14.

Új bérletvásárlók számára 6600 forintért.

2018. január 15-től

Alkalmi jegyek előadásonként 2200 forintért.

A részletes programról a cikk címére kattintva olvashatnak!

 
Pódium Színház: Szeretem magát!

2018. március 18-án, vasárnap 15 órakor

Várfi Sándor: Szeretem magát!

Zenés játék két részben a Pódium Színház előadásában

Nóti Károly a legnagyobb magyar kabaréjelenet-írók egyike. Ám – mint minden művész – a kiválósághoz vezető úton olykor megtorpant. A Pódium Színház előadása ezt a pillanatot ragadja meg. Vadnay László, Nóti Károly és más szerzők igazán nevettető találkozásai és írásai adják a műsort átható komikus hangulatot, melyet a kor legjobb dalai tesznek még színesebbé.

A szereposztásról a cikk címére kattintva olvashatnak bővebben!

 
Ivancsics Ilona és Színtársai: Színházkomédia

2018. május 13-án, vasárnap 15 órakor

Bengt Ahlfors: Színházkomédia

Vígjáték két részben az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásábanA színtársulat egy fiatal kortárs szerző új darabjának bemutatójára készül. A társulat művészeti vezetője – mint minden színházi vezető – a pénz, az emberi rigolyák nyomása alatt kénytelen kompromisszumok árán megvalósítani művészi elképzeléseit. Eleget kell tennie a szponzorok, a közönség, az író és a társulat elvárásainak.
A darab a komédia eszközeivel mutatja be a színház ironikus világát, amely esszenciálisan minden emberi közösségre jellemző. Szellemes és vitriolos vígjáték ez. A végigkövetett próbafolyamat során, a bemutatót megelőző napok sikereivel és kudarcaival találkozunk, amelyek valójában rólunk, mindannyiunkról szólnak, adnak számunkra vigasztalást és a humorának köszönhetően felhőtlen szórakozást.
A finn Bengt Ahlfors vígjátékát minden komédiási tudandók tudója, Koltai Róbert rendezte.


A szereposztásról bővebben a cikk címére kattintva olvashatnak!

 
Pótszék Társulat: Pletykák

2018. február 18-án, vasárnap 15 órakor

Neil Simon: Pletykák

Krimi-komédia két felvonásban a kecskeméti Pótszék Társulat előadásában

Négy felső osztálybeli házaspár érkezik egy 10 éves házassági évfordulót ünneplő partira, azonban a házigazdák nincsenek sehol. A vendégek fantáziája pletykák sorozatát állítja fel. Hol az ünnepelt pár? Hová tűnt a teljes személyzet? Mi lesz a vacsorával, az ünnepléssel? Csupa titok, csupa rejtély. Hamarosan felgyorsulnak az események és még a rendőrség is megjelenik. Mindenkinek van félteni és takargatni valója, így adódik a kérdés: Mit tesz meg az ember a legjobb barátjáért? Hogyan szabadulsz egy lehetetlen helyzetből? És vajon ki adott le lövéseket a hálószobában? Krimibe hajló önfeledt komédiázás a bohózatok mestere, Neil Simon tollából, a Pótszék Társulat előadásában!"

Egy kis kedvcsináló az előadáshoz:

https://www.youtube.com/watch?v=uAu3UOFPiX8

A szereposztásról a cikk címére kattintva tájékozódhatnak!

 
Négy Arc Színházi Produkció: Nejem a neten

2018. április 15-én, vasárnap 15 órakor

Harsányi Gábor: Nejem a neten

Vígjáték két felvonásban a Négy Arc Színházi Produkció előadásában

Egy mai kispolgár története, aki súlyos anyagi gondokkal küzd, aki belemegy, hogy szerepeljen egy valóság Shaw-ban. Felszerelnek húsz rejtett kamerát a lakásában. Felteszik az internetre, és húsz millió ember nézi éjjel-nappal. Elhiszi, hogy egy hónap alatt megkeresheti a pénzt, amivel tartozik. De nem tudja mire vállalkozott… És elszabadul a pokol! Sok humor és nevetés várható.

A szereposztásról a cikk címére kattintva tájékozódhatnak!

 


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org