Szórakoztató
Társasjáték-fejlesztők Napja

Szeptember 16-án, szombaton 10-20 óra között

Érdekel a társasjáték fejlesztés? Van olyan saját fejlesztésű társasjátékod, amelyet szívesen bemutatnál másoknak, vagy csak megismerkednél magyar társasjáték-fejlesztőkkel? Ha igen, várunk a 9. Társasjáték-fejlesztők Napjára. A rendezvényen tesztelőként vagy érdeklődőként is részt vehetsz. A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a részvétel regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztrációs lehetőség: http://tarsasjatekos.hu/fejlesztoknapja/

Szervező: Magyar Társasjátékos Egyesület

 
Kőbányai Társasjáték Klub

Szeptember 9-én és október 14-én, szombaton 11.00-19.00 óra között

„Az emberi kultúra a játékban kezdődik” – mondta Johan Huizinga, és ez akár lehetne a Magyar Társasjátékos Egyesület mottója is. A civil szervezet több éve szervezi sikerrel klubjait Budapesten és vidéken. 2017 tavaszától a Kőrösi Kulturális Központban is várják a társasjátékozni vágyókat. A színes, izgalmas és változatos asztali játékokat szakértő Játékmesterük segítségével próbálhatják majd ki a résztvevők. Kisebb-nagyobb csoportokba rendeződve lesz lehetőség a játékra minden alkalommal nyolc órán át!

Szeretettel várjuk klubunkba az egyedülállókat épp úgy, mint a családokat és a baráti társaságokat. A játék mellett kiváló alkalom az ismerkedésre, barátságok kötésére is!

A részvétel díjtalan!

Partnerünk a Magyar Társasjátékos Egyesület.

 
Thália Barátai- színházjárók társasága

Várjuk azok jelentkezését csoportunkba, akik kedvelik a színházi előadásokat.  Társaságunk részére a közkedvelt budapesti programhelyszínekre havi egy alkalommal közös előadás látogatásokat szervezünk és rendszeresen küldünk akciós/kedvezményes jegyvásárlási lehetőségről hírlevelet.

Tagjaink értesülhetnek a kiemelt budapesti színházi programokról továbbá a különböző exkluzív ajánlatainkról.

Első közös program:

2017. március 23-án 19.00: Dobozy Imre: A Tizedes meg a többiek– komédia két részben a Pesti Magyar Színházban.

A programra előzetes jelentkezéssel indulás a Kőrösi épülete elől, vagy találkozás a helyszínen.

Ha csatlakozni szeretne társaságunkhoz kérjük jelentkezzen e-mailen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kontakt, információ: Veres Ákos szervező, tel: 0630-388-7415

 
Zenebarátok és hangversenypártolók társasága

Várjuk azok jelentkezését csoportunkba, akik kedvelik a komolyzenei koncerteket, a hangversenyeket és az operaelőadásokat. Társaságunk részére a közkedvelt budapesti programhelyszínekre havi egy alkalommal közös koncert/előadás látogatásokat szervezünk és rendszeresen küldünk akciós/kedvezményes jegyvásárlási lehetőségről hírlevelet.

Tagjaink értesülhetnek a kiemelt budapesti komolyzenei programokról továbbá a különböző exkluzív ajánlatainkról.

Ha csatlakozni szeretne társaságunkhoz kérjük jelentkezzen e-mailen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .'; document.write( '' ); document.write( addy_text3236 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Első közös program: 2017. március 20.

Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara hangversenye a Filharmónia Magyarország szervezésében a Zeneakadémián

Előadók: Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, Hisako Kawamura – zongora, Vezényel: Vásáry Tamás

A programra előzetes jelentkezéssel indulás a Kőrösi épülete elől, vagy találkozás a helyszínen.

Kontakt, információ: Veres Ákos szervező, tel: tel: 0630-388-7415

 


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org