Grund zenekar

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

Nagyításhoz kattintson a képre!

 
Délszláv és görög táncház

Nagyításhoz kattintson a képre!

 
Kőbánya Blues Klub

Február 15-én, március 8-án és április 19-én, csütörtökön 19 órától a Kő-Caféban

Kőbánya Blues Klub

A Kőbányai Zenei Stúdió növendékeinek önálló estje. A közönség hallgat, a hallgató játszik, így mutatva be a leckét, legyen az lassú blues, dögös rock, vagy épp rég nem hallott jazz standard új köntösbe bújtatva.

Az immáron hosszú ideje hagyományosnak mondható koncerteken Póka Egon, Maróthy Zoltán, Tóth János Rudolf, Babos Gyula, Fekete-Kovács Kornél, Gyémánt Bálint, Solti János, Szakadáti Mátyás, ifj. Tornóczky Ferenc és mások tanítványai mutatják be a Zenei Stúdióban tanultakat hónapról hónapra.

A belépés díjtalan!

 

 
Él a magyar mindörökké...

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

Nagyításhoz kattintson a képre!

 
Zorán koncert

2018. március 22-én, csütörtökön 19 órakor

Zorán-koncert

A Metró együttes alapítójaként ismertté vált, majd a ’70-es években sikeres szólókarriert kezdő Zoránt nem először, és reményeink szerint nem is utoljára látjuk vendégül intézményünkben. A beatkorszak legendás alakja, a Kossuth- és Prima Primissima-díjas művész nagy slágereiből és újabb dalaiból válogat koncertjén. A kellemes dallamok és a lírai szövegek mesteri előadója egyik interjújában azt mondta: „A ritmus az idő lüktetése, és ez nem csak egy dalra igaz, hanem egy teljes műsorra is.” Szeretettel invitálunk mindenkit Kőbányára, hogy együtt élhessük át az idő múló, mégis örök lüktetését.

Jegyek vásárolhatóak a Kőrösi Kulturális Központ, a KÖSZI, az Újhegyi Közösségi Ház pénztárában, valamint online, a jegy.hu-n.

Belépődíj: színházszékkel rendelkező támogatóinknak 4.000 Ft, elővételben 4.900 Ft, a rendezvény napján, a helyszínen 6.000 Ft

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

EZÚTON TÁJÉKOZTATJUK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY A KONCERTRE MINDEN JEGY ELKELT!

 
Group Caribbean – latin gitárest

Április 7-én, szombaton 20 órától a Kő-Caféban

Group Caribbean-koncert

A formáció két tagja, Rózsa György és Kerekes Ali gitárművészek 2010 óta zenélnek együtt alkalomszerűen. Rózsa György a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója volt, több éve Kőbányán él, szinte hazajár rendezvényeinkre. Számos formációban gitározik, mint például a Dévai Duó és a Juhász-Rózsa-Szöllösi Gitártrió. Kerekes Ali – Cserháti Zsuzsa egykori szerzőtársa –, több magyar sláger zeneszerzője, szövegírója és hangszerelője, aki megfordult a Cafe Latino és a Backflash zenekarokban is. A duó ezúttal kiegészül egy szintén nagyon tehetséges spanyolgitárossal, Kerekes Lajossal. Koncertjükön forró hangulat, szenvedélyes, temperamentumos dalok előadása várható. A „klasszikus” spanyol/karibi dallamok mellett népszerű kortárs műveket is előadnak, amilyen a Despacito, a Bailando, a Mediterranean Sundance, a Taka-taka.

Belépődíj, mely kizárólag a helyszínen kapható: 1200 Ft.

A koncert támogatója a Lefi Cukrászda.

 

 

 


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org