Kálmán Imre és barátai

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

Nagyításhoz kattintson a képre!

 
Tari Annamária előadása

Május 18-án, pénteken 19 órakor

Tari Annamária pszichoanalitikus előadása: Online érzelmek és generációk

Jegyár: 1. szektor az 1-5. sorig: elővételben 2300 Ft, 2. szektor a 6-15. sorig: elővételben 1800 Ft, A program napján egységesen: 3700 Ft

Helyfoglalás a megváltott szektorokba érkezési sorrend alapján történik. 1. szektor: 100 db hely, 2. szektor: 200 db hely

Tari Annamária klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, szűkebb szakterülete a pszichoanalízis (pszichoanalitikus kandidátus). Első diplomáját gyógypedagógusként szerezte, és a főiskola utolsó évében már felvételizett az ELTE-re, pszichológia szakra. A két diploma és a gyógypedagógusi előélet kimondottan hasznos volt a pályája során.

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

 

 
Ivancsics Ilona és Színtársai: Fejünk felől a tetőt

MŰSORVÁLTOZÁS!

2018. május 13-án, vasárnap 15 órakor

Jókai Anna: Fejünk felől a tetőt - színpadi játék két részben az Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában

A történet a ’60-es években játszódik Budapesten. Egy család története, ahol négy generáció lélegzik együtt, egy már szebb időket is látott józsefvárosi házban. Mindenki a saját kicsinyes, és fanyar világával van elfoglalva, hiába élnek egy fedél alatt. A Ház a Család szimbóluma, amely recseg-ropog, de küzd a megmaradásért. A darab a ”fekete romantika és a fekete humor” ötvözete és remek színészi feladatot nyújt a művészeink számára.”

A szereposztásról a címre kattintva olvashatnak!

 

 
Műszaki hiba - kabaré

MŰSORVÁLTOZÁS!

Kedves Vendégeink! Értesítjük Önöket, hogy az előadás technikai okok miatt elmarad.

Az előadás tervezett időpontja: 2018 szeptember. A megvásárolt jegyek 2018. április 27-ig válthatók vissza.

Szíves megértésüket köszönjük!

Április 22-én,  vasárnap 18 órakor

MŰSZAKI HIBA - avagy Magyarország, szerellek!
Közérzeti kabaré 

Aradi Tiborral és Varga Ferenc Józseffel

A Műszaki hiba című előadásban közös jeleneteik, szóló stand up elemek, valamint zenés paródiák is elhangzanak (Charlie, Demjén Ferenc, Szikora Róbert és a mai zenei élet képviselői, Majka, Pápai Joci valamint Halott pénz is terítékre kerül ) Ráadásként a két humorista a lakodalmas zene világába is elkalauzolja a nézőket néhány "csodálatos" dal előadásával.  20 év munkásságának gyümölcse rajzolódik ki ezen az estén, ahol a nevetés minden korosztály számára garantált.

Jegyár elővételben 1800 Ft, az előadás napján 2000 Ft. www.korosi.org, jegy.hu, és a „Kőrösi” jegypénztáraiban.

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA lehetséges!

 

 
Ha lenne más is… avagy a Férfi és a Nő dalban - Gubás Gabi és Szabó Győző zenés estje

Május 12-én, szombaton 19 órakor a Kőrösiben

Ha lenne más is… avagy a Férfi és a Nő dalban - Gubás Gabi és Szabó Győző zenés estje

Mi kell a Nőnek? A Férfi.

Mi kell a Férfinak? A Nő.

Karinthy szavaival élve: „Hogy érthetnék meg egymást, hisz mind a kettő mást akar.”

Közismert slágerek (ABBA, Queen, Sting, és még sokan mások) meglepő és fülbemászó átdolgozása latinos stílusokban, nagyszerű idézetekkel fűszerezve, nemre és korosztályra való tekintet nélkül mindenkinek.

Jegyár:elővételben 3.200 Ft, a program napján 3.990 Ft

Részletek: Rásó Anett +36-70-511-5741 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA érhető el!

A műsor az NKA támogatásával valósult meg.

 

 

 
Macskakirály

Május 13-án, vasárnap 10.30-tól Macskakirály 

mesejáték egy részben a Pódium Színház előadásában 

A Macskakirály Musical egy magyar népmesei elemekből szőtt vidám musical, kaland, izgalom, szerelem és varázslat szövi át. Egy rendkívüli leány és egy rendkívüli macska, akik – miközben a küldetésüket teljesítik – saját sorsukat is megváltoztatják. Útjuk során ravaszságra és bátorságra lesz szükségük. Katica, a talpraesett hajadon, s a mellészegődött Macskacicó fontos céllal keltek útra: Hollófernyiges, a gonosz sárkány elrabolta a déli szelet, s emellett még János királyt, az ország uralkodóját is eltüntette, így addig nem lesz tavasz, míg valaki vissza nem szerzi a szelet a sárkánytól. Csapdák, ördögök, boszorkányok szegélyezik útjukat, de az igazi próba csak Hollófernyiges kastélyában kezdődik… A magával ragadó történet szerethető dalokkal van fűszerezve, mely ez által minden korosztály számára élvezetes kikapcsolódás.

Online jegyvásárlás IDE KATTINTVA érhető el!

Jegyár:elővételben 1.000.-, május 11. 19.00 órától 1.500.- (2 éves kortól)

Részletek: Rásó Anett +36-70-511-5741 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. - 1105 Budapest, Szent László tér 7-14 Tel:(+36-1)260-9959 információ/fax: (+36-1)262-0379
E-mail: korosi@korosi.org