Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Egyéb helyszín: - részletek a programleírásban  2021. március 19.  Péntek  11:00 óra

KŐBÁNYA KÉPEKEN fotópályázat

A Kőrösi Kulturális Központ digitális fotópályázatot hirdet KŐBÁNYA KÉPEKBEN címmel. Olyan pályaműveket várunk, amelyekben a pályázó megmutatja Kőbánya ezer arcát, legyen az akár a kerület jelentősebb történelmi helyszíne, épülete, nevezetes eseményt megörökítő fotó, vagy akár csak egy enteriőr, amolyan kis zegzug, bármilyen szimbólum, tárgyfotó, ami Kőbányára utal. Fontos, hogy az alkotó mutassa be, „fotósszemmel” milyennek látja Kőbányát.

Pályázati feltételek:

A pályázó legyen

  • kőbányai lakos, Kőbányán dolgozó személy
  • vagy a Kőbányai Fotóklub tagja
  • vagy a Kőbányai Képző- és Iparművészek Egyesületének (KKIE) tagja

Nevezési feltételek:

  • A képeket JPG formátumban, SRGB színmódban várjuk. A képek hosszabbik oldala pontosan 3000 px. Az alkotás terjedelme legalább 3 MB méretű legyen. A pályázónak rendelkeznie kell a képek nagyfelbontású változatával (legalább 3600 px hosszabbik oldal), mert elfogadás esetén azt kéri be a szervező.
  • Pályázni legfeljebb 3 db saját fotóval lehet, továbbá a pályázatra 3 évnél régebbi művek nem adhatóak le. A pályázatra sorozatok nem nevezhetők.

Kérjük, mellékelni a nevezési lapon:

-    az alkotás címét

-    a készítés dátumát és helyszínét

-    a pályázó nevét, elérhetőségét (e-mail, telefon)

Az elkészült alkotásokat digitális formában várjuk. Kérjük feltüntetni a Kőbányai Fotóklub, a Kőbányai Képzőművészek tagságát, ha van.

Beérkezési határidő: 2021. május 31.

Jelentkezés módja: 
A jelenleg Magyarországon érvényes  járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel KIZÁRÓLAG E-MAILBEN, a keller.diana@korosi.org címre várjuk a jelentkezést.

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A nyertes pályázatokat oklevéllel, a Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény számára készített képeslapsorozatban való szerepléssel díjazzuk. Az elkészült nyomdai képekből az alkotó tiszteletpéldányt kap. Az alkotó tudomásul veszi, hogy a későbbiekben értékesítésre kerülő példányokból származó bevétel kizárólag a Kőrösi Kulturális Központot illeti. A díjazott pályaműveket honlapunkon, valamint Facebook-oldalunkon tesszük közzé.

A pályázók munkáik átadásával automatikusan elfogadják a pályázat feltételeit, valamint beleegyeznek abba, hogy a Kőrösi Kulturális Központ webes felületein publikálhatja a pályaműveket. A pályázó a pályázatra való jelentkezéssel hozzájárul továbbá teljes nevének nyilvános feltüntetéséhez a pályázat, valamint a kiállítás során.

Nevezési lap letölthető innen: KŐBÁNYA KÉPEKBEN_fotópályázat_Jelentkezesi lap.docx!

A pályázattal kapcsolatban további információ a keller.diana@korosi.org címen kérhető.Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom