Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Köszi klub/csoport

Kőbányai Kőcsont Klub

Kőbánya felnőtt és ifjú lakosainak körében felvilágosító, oktató munkát végez, tájékoztatja az érdeklődőket a csontritkulás és a reuma tüneteiről, okairól, megelőzéséről és gyógyításáról. Kiemelten foglalkozik a mozgás, a helyes táplálkozás és a lelki egyensúly fontosságával. A Kőcsont olyan önsegítő csoport, amely a klub tagjainak igyekszik támogatást nyújtani közös kirándulások és más programok által.

Összejövetelek: szeptember és június között minden hónap második csütörtökén 15 órakor a Kőbányai Csontritkulásos és Mozgásszervi Betegek Klubja az Oszteoporózis Betegek Magyarországi Egyesületének X. kerületiklubjával közösen. E találkozókon orvosok és más szakemberek tartanak előadásokat. Klub délutánjainkon könnyű tornákat is elvégzünk, hogy együtt tegyünk gyógyulásunkért!

A belépés díjtalan!

A klubot vezeti: Selmeczi Kovács Irén

 

Kőbányai Cukorbetegek Klubja

A klub célkitűzése a cukorbetegek tájékoztatása, életmódbeli tanácsadás, vércukorszint mérés, közös programok szervezése.

Összejövetelek: minden hónap harmadik keddjén, 13:30-15:30 óráig

 

Stroke betegek Klubja 

A klub elsődleges célja tisztázni és tudatosítani a stroke-on átesettekben, hogy mit is jelent a betegségük, milyen rizikófaktorok vannak, hogyan kell ezeket elkerülni, megelőzni az újabb megbetegedést. A betegek egymásnak tanácsot adhatnak, hogyan járjanak, milyen trükköket használjanak, hogy megkönnyítsék az életüket.

Összejövetelek: minden hónap utolsó keddjén 13:30-16:30 óráig, ahol előre kidolgozott témában tart valamely specialista előadást. Igyekeznek minden alkalomra különleges vendégeket is meghívni.

Vezetik: dr. Kiss Judit pszichológus és dr. Lippay Zoltán főorvos

A részvétel ingyenes!

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom