Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
2023. február 02.  Csütörtök  08:00 óra

Logópályázat

A Kőbányai Önkormányzat és a Kőrösi Kulturális Központ ünnepi pályázatot hirdet a X. kerület 150. születésnapja alkalmából.

A pályázaton bárki indulhat és egy pályázó több munkát is benyújthat. Várjuk az ötletes, egyedi, stílusos logóterveket, melyek kifejezik Kőbánya sokszínűségét, továbbá nem feltétel, de külön értékeljük, ha a „Kőbánya, az élő város” logó színeivel is harmonizál. 

Kérjük, hogy a pályázó a logó tervéhez pár mondatos szöveges ismertetőt is mellékeljen. A legjobb logó az önkormányzat és a Kőrösi Kulturális Központ felületein, jubileumi plakáton szerepel majd, illetve az ünnepi évre készülő kerületi ajándéktárgyakra is rákerül. 

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el. A győztes logó alkotója bruttó 150.000 forint sikerdíjban részesül. További öt pályamunkát ajándékcsomaggal jutalmazunk. 

Beküldési határidő: 2023. március 15. Várható eredményhirdetés: 2023. április

A pályázatokat és a felmerülő kérdéseket a foldenyi.krisztina@korosi.org e-mail címre várjuk!A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom