Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Egyéb helyszín: - részletek a programleírásban  2022. február 02.  Szerda  16:00 óra

MACI-NAP A SZENT LÁSZLÓ TÉREN

Szabadtéri játékos délután a Szent László téren

 

Mindenkit szeretettel várunk február 2–án 16 órától a Szent László térre egy játékos családi délutánra! A hagyomány szerint ezen a napon jön ki a medve a barlangjából, s jósol nekünk közelgő tavaszt vagy hosszú telet.

PROGRAMOK:

MEDVELES
12 mackó rejtőzik a téren, mindegyiknél kérdések várnak rád. Vajon megtalálod mindet? Ha megtaláltad, próbálj válaszolni a kérdésekre. A helyes válaszolók 17 órakor sorsoláson vesznek részt.

KÉZMŰVES SÁTOR
Készítsd el te is a macifüleidet! Kartont, ollót, ragasztót adunk, a többit rád bízzuk! Az elkészült macifülek a leadott feladatlapokon plusz pontot érnek: minél szebbek, annál többet!!!

MACI SZÉPSÉGVERSENY 
Hozd el a macidat és nevezd be az I. Kőbányai Maciszépségversenyre!
A macikról fotó készül, és a Kőrösi Kulturális Központ Facebook-oldalán február 3-án este 18 óráig lehet rájuk szavazni. A legtöbb szavazatot kapott maci gazdája családi belépőt nyer a veresegyházi Medveotthonba.

 

SORSOLÁS

17 órakor a helyesen kitöltött feladatlapok közül 10 szerencsés nyertest kisorsolunk. A nyertesek ajándékcsomagot vehetnek át D. Kovács Róbert Antal polgármester úrtól.

 

GYERTYASZENTELÉS

A sorsolást követően a Szent László-templom előtt Balogh Attila plébános atya gyertyaszentelést tart. A megszentelt gyertyák hazavihetők.
Az ünnepség végén a kőbányai Gyöngyhalász Művészeti Stúdió záróénekét hallhatják.

 

A rendezvényre a Kő Café forró teával és medvetappancsokkal készül, melyeket a helyszínen lehet majd megvásárolni.

 

Bár a járványügyi helyzetre való tekintettel szabadtéri programot szerveztünk, kérjük Önöket, hogy az eseményen maszkban vegyenek részt!Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom