Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi 44-es terem  2023. október 20.  Péntek  09:10 óra

Babusgató Tipegő torna és Babusgató Babatorna

Babusgató Tornák olyan, az idegrendszer fejlődésére ható, aktív mozgásos foglalkozások, amelyeken a szülőkkel együtt tanítjuk meg a gyermekeknek a helyes mozgásokat. Várunk benneteket a Babatornán, a Tipegő tornán és a Labdamókán, ahol segítünk nektek, hogy megtanuljátok, hogyan tudtok Ti magatok is segíteni.

 

Babusgató Babatorna

Játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás már 2 hónapos kortól járásig.
Az aktív torna gyakorlatai motiválják a helyes mozgásfejlődést, erősítik a gyermek izomrendszerét, segítik a mozgáskoordinációt és az idegrendszeri érés folyamatát.

Pici babákkal már 8 hetes kortól elkezdhetjük a csoportos tornákat, ahol a gyakorlatok felépítése elsősorban az elemi mozgásminták: az átfordulás, kúszás, mászás, az ülés és a járást - helyes sorrendjének kialakítására, valamint azok pontos megvalósítására ösztönzik a gyermekeket.

A szülőkkel közösen dolgozva mutatjuk meg, hogyan tudjátok támogatni a gyermeketek mozgásfejlődését, segítünk a kisebb korrekciók kiigazításban. A foglalkozások előtt gyors állapotfelmérést végzünk, a végén pedig személyre szabott feladatokat kapnak a babák. Így otthon is folytathatjátok a tornázást. Ha a babád álldogál, de még csak oldalazva lépeget, a Babatornán a helyetek.

Szükséges egy textilpelus és folyadékpótlás. Szoptatási lehetőség van.

Foglalkozásvezető: Kiss Ildikó - Babusgató mozgásprogram vezető / Horváth Janka - Babusgató mozgásfejlesztő

Időpontja:  péntekenként 9:10-9:50 

Bejelentkezés nem szükséges!

Jegyár: 3 200 Ft/alkalom vagy 4 alkalmas bérlet: 10 800 Ft, 8 alkalmas (duplázó vagy tesó) bérlet: 19 800 Ft . (A bérlet bármelyik Babusgató foglalkozásra felhasználható, átjárható és 6 hétig érvényes!).

Kártyás fizetés minden helyszínen lehetséges!

 

További információk:

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20/490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/

 

Babusgató Tipegő Torna

Egyensúlyérzék- és járásstabilitást fejlesztő játékos torna, járást kezdő, próbálgató és a már stabilan lépegető gyermekek számára akár 3 éves korig.

Mondókázással és énekléssel kísért nagy- és finommotorikus mozgásfejlesztés, amely során kiemelt hangsúlyt kap a mozgáskoordináció és az egyensúly helyes alakítása.

A szülőkkel közösen dolgozva mutatjuk meg, hogyan tudjátok támogatni a gyermeketek mozgásfejlődését, segítünk a kisebb korrekciók kiigazításban.

Ha a babátok már előre irányba lépeget - akár vezetett járással -, már itt a helyetek!

Szükséges csúszásmentes zokni, folyadékpótlás.

Foglalkozásvezető: Kiss Ildikó - Babusgató mozgásprogram vezető / Horváth Janka - Babusgató mozgásfejlesztő

Időpontja:  péntekenként 10:00-10:45

Bejelentkezés nem szükséges!

Jegyár: 3 200 Ft/alkalom vagy 4 alkalmas bérlet: 10 800 Ft, 8 alkalmas (duplázó vagy tesó) bérlet: 19 800 Ft . A bérlet bármelyik Babusgató foglalkozásra felhasználható, átjárható és 6 hétig érvényes!) Kártyás fizetés minden helyszínen lehetséges!

További információk:

E-mail: babusgatofoglalkozas@gmail.com

Tel.: +36 20/490 3004

https://www.facebook.com/babusgato/Jegyár:
Érdeklődni a megadott elérhetőségeken lehet!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom