Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
2021. október 29.  Péntek  16:00 óra

Járványügyi intézkedések - COVID-19 protokoll

Kedves Vendégeink!

 

Számunkra kiemelten fontos az Önök egészsége és biztonsága, ezért a koronavírus-járvány 4. hulláma, illetve a fertőzések magas száma miatt ismét szükségessé válik néhány védelmi intézkedés bevezetése. 

2021. november 2-ától (keddtől) a Kőrösiben és összes tagintézményében kötelező a maszk viselése. Kérjük, figyeljenek a helyes használatra (orrukat és szájukat is takaró maszk)! A tanfolyamok és egyéb foglalkozások résztvevői számára is kötelező a maszk viselése!

A Kőrösi Kulturális Központ mindenki számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít, kérjük, belépéskor és itt tartózkodásuk idején használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

Fokoztuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér, termek átszellőztetésére.

Az előadásokat, tanfolyamokat, rendezvényeket kizárólag tünetmentes Nézők látogathatják.

Kérjük, tartsanak megfelelő - legalább 1,5 méter - távolságot egymástól.

Kérjük Vendégeinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket, annak tudatában, hogy az előadások, foglalkozások, tanfolyamok idején maszkot kell viselniük.

 

Bízunk abban, hogy összefogással és közös erővel a koronavírus negyedik hulláma is legyőzhető. Vigyázzunk továbbra is egymásra! 
 

Köszönjük együttműködésüket! Tartalmas időtöltést kívánunk!

Várjuk Önöket!A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom