Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi Körgaléria  2019. június 01.  Szombat  14:00 óra

PAPAGÁJ KIÁLLÍTÁS

Egzotikus tájak, esőerdők hangulata költözik néhány órára a kulturális központba. A csodálatos természet varázslatos világának egy darabkáját figyelhetik meg a látogatók.

A papagáj kiállítás színes, remek családi program, nem csak a kicsik élvezik a találkozást a papagájokkal, hanem szüleik, nagyszüleik is. A rendezvény egyik legfontosabb küldetése a természettudatos gondolkodásra és felelős állattartásra nevelés, melynek egyik útja az állatok, ez esetben a papagájok sokféleségének megismertetése és megszerettetése. 

Megtapasztalhatják testközelből, hogy az állattartás sok örömmel, de felelősséggel is jár. Láthatják, hogy legyen akármilyen kicsi élőlény, annak is szüksége van gondoskodásra, szeretetre, törődésre. A papagájok népszerűek és ismertek. Sokan otthon, díszállatként is tartják ezeket a különleges madarakat. A háztartásokban előforduló állatok általában kisebbek és kevésbé látványosak, mint azok a fajtársaik, akiket a hétvégi kiállításon láthatnak az érdeklődők: hullámos papagájok, nimfák, kanári, zebra pinty  néhány különleges, érdekes színpompás papagáj, mint a kék-sárga ara, zöld szárnyú ara, rozella, rózsa kakadu, amazon, nemes, jákó, maluken kakadu ...

A madarak természetesen kalitkákban kerülnek bemutatásra.Jegyár:
600 Ft/fő.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom