Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
2023. január 01.  Vasárnap  08:00 óra

PETŐFILMEZZ

A Kőrösi Kulturális Központ nyilvános versfilm-pályázatot hirdet a Petőfi-emlékév alkalmából.

Olyan amatőr filmek, rövidfilmek, klipek elkészítését várjuk, melyek sajátosan megteremtett képi világa, hangulata megfelelően illusztrálja Petőfi Sándor valamelyik tetszőlegesen kiválasztott és a filmen is felhangzó, vagy feliratozott verssorait, költeményét vagy költeményeit. A film látványelemeinél semmiféle megkötést nem szabunk, így az élőszereplős, rajzfilmes, számítógéppel készült videókat egyaránt befogadjuk. A film készülhet kamerával, okostelefonnal vagy számítógéppel is. Jogtiszta aláfestő zene használata megengedett. A film időtartama maximum 2 perc lehet. 
Az értékelési szempontok között nagy hangsúlyt fektetünk a kreativitásra, a különleges technikai megoldásokra, a vers tartalmának és képi megjelenítésének összhangjára, valamint a kép- és hangminőségre.

 

Beküldési határidő: 2023. január 1., Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóján. (A beküldési határidőt meghosszabbítottuk január 8-áig, bízunk benne, hogy a rendkívüli téliszünet miatt további alkotások érkezhetnek.)
Eredményhirdetés 2023. január 22., a magyar kultúra napján.

Nevezni lehet a foldenyi.krisztina@korosi.org e-mail címen.

Médiapartnerünk a pályázat népszerűsítésében a PályázatMenedzser.hu

A beküldött alkotásokat a Kőrösi Kulturális Központ saját felületein folyamatosan közzéteszi.A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom