Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
KÖSZI Színházterem  2020. november 22.  Vasárnap  15:00 óra

Száz éve SZÚR - Egy este a színház, a futball és az újságírás jegyében

Tisztelt Közönség!

A járványhelyzet miatt a meghirdetett előadás elmarad. Szíves megértésüket köszönjük!

 

Törődj velem…!


Száz éve SZÚR, a Színész-Újságíró Rangadók története címmel megjelent egy könyv a szerkesztésemben, amelyben ismert, népszerű színészek és újságírók, televíziósok is anekdotáznak a könnyed színház-, újságírás és SZÚR történet ismertetése mellett. 

Egy stílszerűen két félidős (2x45 perces) műsor keretében fociról, színházról, újságírásról beszélgetünk, anekdotázunk, sztorizunk egy-egy ismert szerző (újságíró-tévés), színész és futballista részvételével, a második részben pedig Bodnár Vivien színésznő 45 perces önálló, érzelemdús zenés estjére kerül sor, Törődj velem! címmel.

Borsi László

 

Bodnár Vivien 1997-ben végzett a Nemzeti Színház stúdiójában, ahol 1994-től tanult. 1997-2001 között a Színház- és Filmművészeti Főiskola hallgatója volt. 2002-2006 között a Székesfehérvári Vörösmarty Színház, 2006-2008 között a Veszprémi Petőfi Színház tagja volt. 2008-tól szabadúszó. Műsorvezetőként a Duna Tv Kulisszatitkok című műsorát vezette, valamint szerepelt a Magyar Televízió Társulat című műsorában is (2007-2008). Jelenleg számos színházban játszik és műsorvezető-szerkesztője az országosan fogható Hatoscsatorna Lakásvásár című műsorának, amelynek producer-szerkesztő-műsorvezetője Borsi László, akivel a Száz éve SZÚR című est házigazda szerepét is betölti.

Vendég: Lippai László, színművészJegyár:
1.500 Ft
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom