Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Egyéb helyszín: - részletek a programleírásban  2022. február 10.  Csütörtök  23:00 óra

VALENTIN-NAPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

Közeleg a Valentin-nap. Önök tudják már, mivel szeretnék meglepni Kedvesüket? Egyedi ajándékkal hangulatos csomagolásban? Esetleg egy házi készítésű kreatív finomsággal? Vagy az ünnepre jellemző hagyományos, kézzel gyártott képeslappal?

Ha úgy érzik, szívesen megosztanák velünk Valentin-napi ötleteiket, akkor készítsenek az elkészült tárgyakról, ajándékokról, ünnepi ételekről vagy lakásdekorációkról fényképeket, és február 10-éig küldjék el a foldenyi.krisztina@korosi.org e-mail címre. Kérjük, a fotók mellett írják meg a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségeit (cím, telefonszám). A beérkezett fényképeket folyamatosan közzétesszük a Kőrösi Kulturális Központ Facebook-oldalán.

A legjobbaknak ítélt ötleteket díjazzuk. A pályamunkák megítélésekor egyszerre lesz szempont az ötletesség, az igényes kivitelezés, és a fotó minősége.
Online eredményhirdetés február 14-én, hétfőn 18 órakor várható a Kőrösi Kulturális Központ Facebook-oldalán. A díjazottak nevét D. Kovács Róbert Antal polgármester úr ismerteti majd.

A verseny lezárásaképpen további polgármesteri és alpolgármesteri különdíjak kerülnek majd odaítélésre. Ezek mikéntje azonban legyen az ünnepi alkalom meglepetése!

Szeretettel várjuk pályamunkáikat!

Médiapartnerünk a PályázatMenedzser.hu.Jegyár:
A belépés díjtalan!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom