Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Kőrösi Színházterem  2021. március 05.  Péntek  19:00 óra

Félbevágott pipafüst

HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

A járványhelyzetre tekintettel az előadást a KÖSZI helyett a Kőrösi színháztermében tartjuk meg 2021. március 5-én, 19 órakor. A korábban megváltott jegyek érvényesen az új dátumra.

 

Tisztelt Közönségünk!

A megvásárolt jegyeket december 18-ig lehet visszaváltani, szerdai napokon 14 és 18 óra között a Kőrösi Kulturális Központban. Az online megvásárolt jegyek visszaváltására is van lehetőség, kérjük szándékukat a jegypenztar@korosi.org e-mail címen jelezzék. 

Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük ne váltsák vissza a jegyüket, hanem az új időpontban tekintsék meg az előadást.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész

„A mesék küzdelmet és irgalmat, vitézséget és becsületet tanítanak, igazszerelemre készítenek, vigasztalnak, jól felépített, tömör és tartalmas beszédre nevelnek. Ha a végtelen éjszakákon, és milliókon kipróbált népmesék kiforrott, tömörítő, képes gondolkozása vérré válik, a lényegre törő és lélekismerő beszédnek nyújt védelmet.

Nagy szükség van ma a mesékre, mikor sikeres a parádésan csomagolt üres beszéd.
A mese tökéletes nyelvtanár. Nem szószátyár. Helyettesíteni, pótolni lehetetlen. Ezrek, tízezrek, élők és holtak közös munkája. Százezrek kacsintanak, gondolkoznak, sírnak benne. Időmunka. Mint a cseppkőbarlang, türelmesen építkezik, befelé.”
(Berecz András)Jegyár:
2.200 Ft - 3.600 Ft
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Elfogadom